2017-12-10

Öppet hus med luciakaffe, glögg och underhållning på Wessmanska

Måndagen den 11 december kl. 18.30. Öppet hus i Wessmanska huset, S:a vägen 7 med luciafirande, glögg, kaffeservering och lotteri. Janne Dahl och Lars Linsten musicerar och vi sjunger julsånger tillsammans.

Alla välkomna!  //

4 kommentarer:

 1. Tacka vet jag att fira Lucia på Luciadagen den 13:e december. Annars kan det kvitta.

  SvaraRadera
 2. Du som tar emot en vänlig inbjudan till en stunds trevlig samvaro på detta negativa sätt, Du tycker jag ska stanna hemma, det är ju inget tvång att närvara. Ät Din lussebulle på rätt dag så mår Du kanske bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jösses! Är det negativt nu också att framföra sin personliga åsikt om en gammal tradition?
   Jag skrev inte att det är ett dåligt initiativ, tvärtom tycker jag det är fint att det ordnas sammankomster som personer som annars är ensamma kan ta del av. Tyckte bara att det inte passar mig att lussa just den dagen.

   Men med tanke på den tråkiga tonen i din kommentar kanske det är Du som ska försöka ha lite positivt sinnelag, istället för att beklaga dig över andra som råkar ha en avvikande åsikt.

   Mår bättre? Jo tack, jag mår redan bra, önskar dig detsamma.

   Radera
 3. Jag vill fira Luciadagen med familjen. Att fira med sina vänner en annan dag är att sprida gracerna litet!
  M-B J

  SvaraRadera