2017-12-01

Felix Beckeman nominerad till Årets cyklist

Uddevallasonen och årets världsmästare i mountainbike Felix Beckeman har nominerats i kategorin Årets cyklist av Svenska Cykelförbundet. Felix tävlar för Uddevalla Cykelklubb.

Under hela säsongen 2017 har Felix Beckeman visat att han hör hemma i världstoppen med att vara på pallen i samtliga deltävlingar av världscupen och en andraplats i totalen. Med karriärens bästa världscupsäsong i ryggen kan han nu även titulera sig världsmästare då han i Val di Sole tog VM-guld.

Felix arbetar numera som cykeltränare på Hagströmska Gymnasiet i Falun och är en förebild för yngre cyklister.

Årets Postcyklist ska röstas fram och det är upp till cykelsverige att avgöra vem som får PostNords ärofyllda pris och stipendum i år. De två vinnarna utses genom webbomröstning, så gå in på länken och lägg din röst på de som du tycker ska få utnämningen Årets Postcyklist 2017!

Årets Postcyklist är ett årligt pris som delas ut av Svenska Cykelförbundets huvudsponsor, PostNord, till en dam- och en herrcyklist för framstående prestationer inom cykelsporten. Inom varje gren nomineras seniorcyklister som under året har nått internationella framgångar.

I år har nio cyklister nominerats till priset, via länken nedan kan du läsa mer om kandidaterna och rösta fram den du vill ska få ta emot PostNords statyett och pris.

Till webbomröstningen ”Årets Postcyklist 2017”  //

1 kommentar:

  1. Givetvis har jag röstat hur ofta har vi en världsmästare från Uddevalla.

    SvaraRadera