2024-02-09

Telefonbedragare i farten

Idag har både jag och min fru fått sms från telefonbedragare. Min fru fick detta men kollade med dottern och hon hade förstås inte bytt nummer. Det här var exakt ett sådant upplägg som Uppdrag granskning varnade för häromdagen, Ring alltså inte ett sådant nummer.

Själv fick jag ett sms som riktade sig till mig som 70 +are. Det var ett erbjudande från Telia till folk i min ålder. Om jag inte ville ha mer erbjudanden så uppmanades jag att klicka på en länk. Det gjorde jag inte!   ///

5 kommentarer:

 1. Gunnar Testar

  SvaraRadera
 2. Gunnar Testar för tredje gången

  SvaraRadera
 3. Och för fjärde gången

  SvaraRadera
 4. Hej! Förstod att något var fel.
  Det är nästan alltid kommentarer. 😃
  Men det har inte funkat på ett tag..
  Fick också sms om att barnen bytt telefonnummer. Kollade med dom och det var ju bluff. Det gäller att se upp och inte lita på något..!eller någon!Tyvärr har det blivit så.
  Mvh Ann-Sofie S

  SvaraRadera