2023-10-03

Ingen tidning och inte ett knyst från DAGENS NYHETER

I morse var det tredje dagen som Dagens Nyheter uteblev. Och jag har anmält utebliven tidning varje dag, men Dagens Nyheter hör inte av sig. En vän, som prenumererar på Svenska Dagbladet, fick inte tidningen i söndags men igår på eftermiddagen kom söndagens och måndagens tidning med PostNord!!!

Är det kanske så det blir även för oss? PostNord kommer varannan dag och denna veckan är det måndag, onsdag och fredag så vi får se i morgon.

I morse tragglade jag mig igenom Bohusläningen och DN på paddan, men det är inte detsamma. Hustrun har inte alls läst tidningarna idag. Men vi har tecknat ett abonnemang på den nya tidningen Epoch Times som på kort tid blivit mycket populär. Den kommer som papperstidning före helgen och finns digitalt varje dag. Den är annonsfri vilket är ett fördel. Kostar 199 kr/månad. Kan sägas upp snabbt om man inte gillar den.   ///

5 kommentarer:

 1. Detta mail kom från DN den 5 september. Omöjligt att fortsätta papperstidning på dessa villkor.

  Här kommer information gällande förändrad tidningsdistribution. Tyvärr kommer din tidning från och med 1 oktober övergå till att delas ut med postutdelning. För 7-dagarsprenumeration på DN betyder det att utgåvorna samlas till leverans med Postnord antingen tre eller två vardagar i veckan: varannan vecka på måndag, onsdag och fredag, och varannan vecka på tisdag samt torsdag.

  För helgprenumeration på DN betyder det att man ena veckan får fredagens tidning på fredagen, och lördagens och söndagens på tisdagen. Veckan därpå får man fredagens, lördagens och söndagens tidning på måndagen – och så vidare på samma sätt.

  Vi beklagar den här förändringen, som beror på att den lokala distributören stänger ned distributionen i ditt område (ett beslut som vi tyvärr inte kan påverka).

  Du kan fortsätta ta del av nyheter varje dag genom att läsa e-DN, den digitala versionen av papperstidningen som ingår i din prenumeration. Du hittar den på dn.se/dagenstidning.

  Har du frågor är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 08-738 26 00, vardagar kl 9-16. Du hittar oss också på dn.se/kundservice.

  Stort tack för att du prenumererar på Dagens Nyheter – vi är glada över att ha dig i vår läsekrets!

  Vänliga hälsningar,
  Dagens Nyheter

  PS. Tips: +Allt ingår i din prenumeration året ut – det betyder att du har tillgång till Expressen.se samt över 40 lokala nyhetssajter. Läs mer på plusallt.se.

  SvaraRadera
 2. Tack för utförligt svar!
  Bengt Gustavsson

  SvaraRadera
 3. Hur definieras lokal distributör? VTD har väl inget monopol!

  SvaraRadera
 4. Du kanske redan känner till detta, men annars kan det vara bra information om Epoch Times: https://sv.wikipedia.org/wiki/Epoch_Times

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har beställt den.

   Radera