2022-05-11

Dålig tajming när Hästepallarna stängs av igen

På lördag stängs Göteborgsvägen förbi Hästepallarna av igen. Tajmingen är mycket olycklig. På lördag är det nämligen årets första studentbal på Gustafsberg, den här gången med ca 300 studenter. Lägg därtill alla anhöriga, åskådare och "vanliga" Gustafsbergsbesökare så tror jag att det lätt kommer upp i ett tusental personer. Alla dessa måste således hitta andra vägar att ta sig till Gustafsberg. T.ex. köra runt Bräcke-Bratteröd eller så kan man ta skärgårdsbåtarna som nu börjat gå på helgerna.  //

10 kommentarer:

 1. Man måste nog tillägga att Gustavsberg stiftelsen är en av de populäraste platser Uddevalla har för utflykter med promenader samt äta en lunch på två trevliga restuaranger!!

  SvaraRadera
 2. Skitkul att det ska bli rally på den sträckan.

  SvaraRadera
 3. Man kan ju fortfarande ta en promenad. ;)

  SvaraRadera
 4. Kul att det blir ett Rally-SM i Uddevalla 👏👏👏

  SvaraRadera
 5. Kan man inte vara positiv istället för gnällspik? Hur svårt är det att ta båten, köra om bratteröd eller gå/cykla strandpromenaden

  SvaraRadera
 6. Vägen öppnas 15.00, ny info på berörda hemsidor…

  SvaraRadera
 7. Kul med SM - rally i stan måste väl vara positivt för centrum

  SvaraRadera
 8. Fort man anordnar något så gnälls det.Undrar vad som gnälls när kropps tar över stan vid juni cupen.
  Allt går att ordna om man är positiv. Vänta till Ryssen kommer då kan det gnyd

  SvaraRadera
 9. Det bör knappast vara ett problem att allmänheten inte kan åka över Hästöpallarna några timmar för att det varit en succéartad rallytävling och medföljande aktiviteter som dragit tusentals personer till stan?
  Känns faktiskt som en ickefråga, skall man arrangera ngt så blir det alltid viss förändring och nödvändigt att hitta andra lösningar. Dagens race var helt grymt bra och påverkar inte aktiviteter på Gustafsberg överhuvudtaget, deltagarna fick endast hitta ny väg till firandet.

  SvaraRadera