2021-02-25

Uddevallahem rekryterar ny marknads- och kommunikationschef från NCC

PRESSMEDDELANDE FRÅN UDDEVALLAHEM

Uddevallahem har anställt Magnus Skeppsdal som ny marknads- och kommunikationschef. Magnus har en lång erfarenhet inom bygg och fastighetsbranschen och kommer närmast från NCC där han varit verksam i olika roller.

Han kommer ha det övergripande ansvaret att operativt och strategiskt vidareutveckla Uddevallahems varumärkesplattform och kommer ingå i företagets ledningsgrupp.

- Jag är enormt glad att få välkomna Magnus till Uddevallahem. Magnus blir en fantastisk tillgång i vårt team och med sin erfarenhet och kompetens blir han en viktig resurs när vi nu fortsätter att utveckla Uddevalla. Jag ser verkligen fram emot att utveckla företaget och vårt kunderbjudande tillsammans med Magnus och övriga kollegor i ledningsgruppen, säger Uddevallahems vd Thomas Aebeloe

Magnus Skeppsdal ser fram emot uppdraget på Uddevallahem.

- Uddevallahem är en viktig aktör i utvecklingen av Uddevalla och kan verkligen göra skillnad och bidra till en hållbar tillväxt i regionen. Det är också ett bolag med stort engagemang och hög trivsel och jag ser fram emot att kunna bidra på den fortsatta resan, säger Magnus Skeppsdal.

Magnus Skeppsdal tillträder tjänsten som marknads-och kommunikationschef den 1 juni 2021.  //

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar