2021-01-28

Sju miljoner (7 000 000) besök på Uddevallabloggen

Lars Barkman var uppmärksam och hann före mig att notera att Uddevallabloggen just passerade sju miljoner besök sedan 2007-04-21 då jag startade Uddevallabloggen. Det som triggade mig då var turerna i sjukvården och den debatten tycks ju fortfarande vara aktuell.

Vill du minnas tillbaka till hur det var så tycker jag att du skall gå in på Ulf Green powerpointbilder om NU-sjukvården, som ligger som en länk här på bloggen.

Antalet besök på Uddevallabloggen har hela tiden ökat och ligger nu omkring 2 - 3 000/dygn. Till dags dato har jag skrivit 6654 inlägg. Och jag har inga planer på att sluta.  //

4 kommentarer:

 1. Kurt Claesson2021-01-28 22:43

  Fortsätt med det du gör. Mycket uppskattat.

  SvaraRadera
 2. Mycket fin, bra och varierad läsning. Toppen!

  SvaraRadera
 3. Bohusläningen är historielös numera!
  Birgitta Steene som var dotter till skalbanksdorektören Ragnar Steene och uppväxt på Bräcke intill skalbanksmuseet där nu LBC ligger! Birgitta var alltså inte från Smögen som BN skriver utan Uddevallabo , till smögen flyttade hon efter pensionen från USA och Uppsala 1990 ! Mina föräldrar och jag har varit bekant med familjen och systern Anita som bor i Ljungskile! Rätt skall vara Uddevalla och inte Smögen!

  PeO Nilsson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och dessutom hade hon en lägenhet i det nybyggda huset på Norra Hamngatan en tid.

   Radera