2019-07-04

Högklassig underhållning i Societetshuset

Föreningen Gustafsbergs vänner anordnade idag, dels en konsert för alla och envar, och senare en fortsättning för föreningens medlemmar i Societetshuset på Gustafsberg.

En Musikföreställning i 10 ronder var rubriken för den första konserten. Det var Anna Ploby som sjöng Barbro Hörbergsånger och Mats Randér som sjöng sånger av Kjell Höglund.
De ackompanjerades av Hansa Berg (piano, syntar och sång), Andreas Nord (saxofon),och Robert Öberg (e- & akustiska gitarrer. Förutom att Mats Randér sjöng spelade han även gitarr och munspel.
Mats Randér är sommarboende på Gustafsberg sedan flera år och sköter Gustafsbergs vänners Facebooksida. Där gör han uppdateringar varje dag från badbryggan på Sörkullen där han berättar om badtemperaturen och om allt som händer på Gustafsberg.

Gå in på Facebooksidan Gustafsbergs vänner och tryck på Gilla så hänger du med i nyhetsflödet. Och vill du bli medlem i Gustafsbergs vänner så betalar du in medlemsavgiften 50 kr på plusgiro 425 28 23-2 och glöm inte att uppge namn och adress.  //

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar