2018-03-29

Uppdatering kvarteret EOL


Så här långt har Uddevallahems bygge i kvarteret EOL framskridit till dag dato. Från Uddevallahems hemsida läser vi om projektet:

"Här bygger vi 78 attraktiva hyreslägenheter i utmärkt centrumläge vid Brattgatan/Bastionsgatan, på kort promenadavstånd från Kampenhof och järnvägsstationen. Från Eol har du nära till det spännande inre hamnområdet – och från några lägenheter kan man till och med blicka ut över vattnet.

Lägenheterna blir modernt inredda med ekparkett, kakel och klinker i badrummet, egen balkong och tvättmaskin. Och du får allt utan att behöva betala en enda krona i insats.

Från Eol:s fina läge i Uddevalla centrum har du även närliggande orter som Trollhättan, Munkedal, Vänersborg, Stenungsund, Lysekil och Färgelanda inom pendlingsavstånd. Du har också nära till kommunikationer som tar dig till Göteborg.

Uthyrningen

Helgen 10-11 februari hade alla möjlighet att göra sina intresseanmälningar på lägenheterna och söktrycket var mycket stort. Sedan dess pågår kontraktsskrivningar på lägenheterna. Ev lediga lägenheter kommer från nu att läggas ut under Lediga objekt. Du kan också titta i vår lägenhetsväljare för att se status på de olika lägenheterna."

Hit kommer också Länsförsäkringar att flytta.  //

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar