2010-06-09

Näridrottsplats Dalaberg invigd


Insänt av Christian Vestergaard:
"Skickar några bilder på Dalabergs Näridrottsplats som invigdes idag av kommunala Kultur och Fritid. Här har byggts banor för bl.a. längdhopp och löpning. På två planer intill varandra kan man spela beach-volleyboll, handboll eller fotboll. På den andra inhägnade planen kan man prova på streethockey på "inlines" eller basketboll. På den gamla grusplanen intill Stråkets Skola har byggts en helt ny stor fotbollsplan med konstgräs.
Christian Vestergaard"

5 kommentarer:

 1. Hur lång tid tar det innan nån otacksam själ river sönder, sparkar ner något eller klottrar nåt fult tror ni?

  SvaraRadera
 2. Till Anders: Lika lång tid som på andra platser!
  Kul att den antagligen mest använda idrottsplatsen i Uddevalla blir upprustad.

  SvaraRadera
 3. Tja, med inställningen att den Kommer Att klottras på blir det nog svårt att motverka, men just i Dalaberg tror jag den har stor chans att i stället bli en älskad och välanvänd mötesplats. Ger vi upp hoppet om hur bra vi kan ha det tillsammans, så skiter det sig fortare än om någon stackars klottrare tar fram en sprayburk.
  /Lisa

  SvaraRadera
 4. Till Lisa..

  Bara för att man tror att det kommer att bli nerklottrat/förstört (kanske av erfarenhet), innebär inte att man bidrar till att det klottras!! (motsatsen till ditt "att det blir svårt att motverka".

  Dessutom heter det inte "i" Dalaberg utan "på" Dalaberg. Samma sak med Hovhult, Äsperöd, Tureborg med flera!

  Är det så konstigt om folk ger upp hoppet om att vi kan "ha det bra tillsammans" som samhället ser ut idag?

  Det har redan skitit sig oavsett om de förstör idrottsplatsen däruppe på Dalaberg..
  Öppna ögonen och vakna upp ur dina rosa drömmar och inse att de aldrig kommer att fungera som samhället har utvecklats!

  /Uppgiven

  SvaraRadera
 5. Ni som bor i ett sånt underbart stället där ni kan driva bort tiden med allt roligt ..Tänk vilken tur ni har .,, För dom som förstör och skiter ner stället flytta någon annanstans där nån annan kan njuta av leklivet.,, För själv bor jag i vänersborg försöker få bort ungdummar från allt skit. För de finns verkligen ingenting här att göra :S.... Hoppas den projekten som ni har i uddevalla i Dalaberg kunde byggas även i VÄNERSBORG,

  För jag pratar om barnens framtid.
  Eller tycker ni att de ska vara mer skador för människor och så skiter det aldrig sig om någon stackars klottrare tar fram en sprayburk.

  MVH LEONARD K

  SvaraRadera