2023-07-27

Konditorirestaurant Havet

Insänt av Lars Barkman

Jag har tidigare några gånger skrivit om Konditorirestaurant Havet. Men den här bilden kan jag inte minnas att jag sett. Havet låg i samma hus som tidningen Bohusläningen gjorde vid Norra Drottninggatan.   ///
 

3 kommentarer:

 1. Kommer väl ihåg Havet. Där var man ibland. 💕

  SvaraRadera
 2. Innestället för ungdomarna på slutet 50- början på 60-talet. Var framför allt de som kanske gick under epitet "Dixi". som hängde där. Sedan hände något, blev lite bättre koll på beställningarna vid borden, gick inte att sitta utan att fika något. Då blev det Nyholms Konditori ett tag men inte så länge. Då öppnade Ringbaren på Kungsgatan och det blev innestället. Förmodar att Du
  minns vår muckarskiva där i mars 1965. Ulf A.

  SvaraRadera
 3. Mitt favoställe i slutet på 50 talet. "Grinade" mig till att gå till Havet och se på fiskarna varje gång vi var i Uddevalla. Stackars mamma o pappa!

  SvaraRadera