2024-03-22

Strandpromenaden avstängd mellan Lindesnäs-Gustafsberg vardagar från måndag 25 mars

Från Fyrstads Entek

Hej!

Nu är det dags för oss, Fyrstads Entek AB, att fortsätta fiberarbetet i området kring Gustafsberg och Lindesnäs !

Vi kommer att etablera maskiner med start redan på måndagen den 25 Mars 2024 för att börja schakta på Lindesnäs-området och sedan ta oss vidare till sista etappen på Gustafsbergs-området.

Lindesnäs

Detta kommer innebära att det kommer vara mycket rörelse på området den kommande tiden med både maskiner och fibertekniskt arbete. Under arbetet kommer det även att förekomma vissa begränsningar för framkomligheten i trafiken, men vi jobbar självklart för att minimera dessa, men vi ber därför samtliga om att planera in lite extra körtid vid besök till och från området.

Strandpromenaden
Gångbanan mellan restaurang ”Snäckan” och ”Rödöns båthamn” i Lindesnäs kommer att vara avstängd under vardagar mellan kl: 07.00 – 16.00 vid arbete, fram tills att det är klart.

Påskhelgen närmar sig och det finns inga hinder för de som har tänkt att fira en lugn påsk i området.
Arbete kommer pågå måndag 25 Mars till torsdag 28 Mars under påskveckan samt tisdagen 2 April - torsdagen 6 April, för att sedan veckorna därpå återgå till arbete helgfria vardagar måndag – fredag.

Vi hoppas att alla har förståelse för detta arbete som kommer att ske och som skapar ett fiberljus till boende på Lindesnäs och Gustafsberg.

Med vänlig hälsning,

Linda Albinsson
Projektledare   ///

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar