2023-12-25

Nio miljoner har varit inne på UDDEVALLABLOGGEN sedan starten

 

Under natten till julafton hade nio miljoner besökare varit inne på uddevallabloggen.se sedan starten 2007-04-21. Räkneverket som ligger synligt på bloggen har varit igång sedan starten, dvs drygt 16 år. I snitt betyder det att drygt en halv miljon besökare varit inne på bloggen varje år.

Detta inlägget är nr 7 563 och sammanlagt har ni läsare kommenterat 17 810 gånger. Sedan flera år granskar jag kommentarerna innan jag godkänner dem. Det är väldigt få jag inte släpper igenom.

Sedan starten har jag försökt skriva något varje dag även om jag vid större helger hoppar över någon dag.

Några gånger har antalet läsare ökat markant Något av de första åren frågade Bohusläningen mig om de fick länka till bloggen på sin webbplats? Det fick de så klart och de skapade då signaturen/länken som ni ser ovan. Den har jag använt sedan dess.

När jag sedan började dela med mig bloggen på Facebook ökade antalet läsare markant. Det har till och med blivit så att de flesta kommentarerna görs på Facebook. Lite synd för dem som inte har Facebook.
På den här grafen kan man se var i världen bloggens läsare finns. Tyvärr kan jag inte se var i Sverige läsarna finns. Men jag försöker ändå skriva på ett sätt så att alla ni Uddevallabor i förskingringen skall kunna hänga med i vad som händer i staden.

Och jag har inga planer på att sluta. Det finns oändligt mycket att skriva om.   ///

8 kommentarer:

 1. Så roligt Gunnar

  SvaraRadera
 2. Jag har följt denna blogg sedan starten. Bodde då i Skåne. Detta är bra jobbat Gunnar fortsätter att följa! Viktigt att följa utvecklingen i min hemstad!
  //Gert

  SvaraRadera
 3. Du gör ett väldigt bra jobb, Gunnar. Mycket uppskattat.

  SvaraRadera
 4. Verkligen kul! Har börjat följa den nu!

  SvaraRadera
 5. God fortsättning så här på annandagen !
  Det var en aktningsvärd siffra!!
  Men det är en mycket trevlig blogg.
  Mvh Ann-Sofie S

  SvaraRadera
 6. Uddevallabloggen är full av värdefullt vetande!

  SvaraRadera
 7. Läser den varje dag med stort intresse...
  Tack för att den finns !

  Lasse T

  SvaraRadera
 8. Har inte läst så länge men läser varje dag

  SvaraRadera