2022-11-01

Backamo?

Insänt av Lars Barkman:

Hej Gunnar!
Nu behöver jag din och dina följares hjälp.
Jag får för mig att detta kan vara musiken på Backamo som övar
bakom musikbaracken. Kortet är taget i västlig riktning. Husgrunden
verkar ha rätt lutning (och reser av densamma finns att beskåda på
lägerplatsen) och huset i bakgrunden skulle kunna vara expeditions-byggnaden.
Till vänster om denna byggnad tycker jag att man kan skymta den
västra officersbaracken. Regementstrumslagaren (dirigenten) ser "bekant" ut,
men vad tror du och ni andra läsare? Kan det vara så, eller?
Mvh
Lars Barkman   ///

 

1 kommentar:

  1. Jag är mycket tveksam till ovan. Det som stämmer är musikbarackens fönster och stengrund. Men gaveln på det bortre huset stämmer inte med expeditionen. Och Officersbaracken låg nästan dikt an. Och det är för mycket träd och telefon-ledningar runt omkring. På bilder från tiden så var det helt öppet. /Per N

    SvaraRadera