2021-08-17

Tillbaka i Agnebergshallen

Idag var jag tillbaka i Agnebergshallen och nu för att se på handboll. 7 april och 22 juni var jag där och blev vaccinerad. Av den verksamheten fanns i dag inte ett spår. Kropps damer spelade idag mot Aranäs. Matchen inleddes med något av det löjligaste jag sett på en handbollsplan. Det kallas "shootout" och verkar vara ett påhitt som handbollsförbundet hittat på för att roa publiken. Men roligt var det inte, bara pinsamt. Aranäs vann "shootouten" med 2 - 0 och sedan började matchen med en tvåmålsledning för Aranäs.

Kropps gjorde en bra match och ledde i första halvlek med sju-åtta mål. I halvlek hade ledningen krympt till 17-13. I andra halvlek hade Aranäs fått mer ordning på sitt spel och knappade in på försprånget. Med en minut kvar stod det 25-25 och med tre sekunder kvar fick Aranäs en straff. Målvakten Julia Johansson gjorde en stormatch men kunde inte göra något på straffen. Julia fick också priset som bäste spelare i Kropps. En ny bekantskap för mig var blott 17-åriga Anna Lehtinen. Där har Kropps en framtidsspelare.  //