2024-07-02

Visst finns det rent vatten till husbilarna på Bodele

Två gånger har jag läst i Bohusläningen att det inte finns rent vatten vid den nya ställplatsen för husbilar. Första gången var när när tidningen intervjuade dem som kom först till den nya ställplatsen.  Det var ett norskt par som tyckte att allt var bra men man saknade vatten.

Andra gången jag läste om vattnet var när krönikören Tigerdraake gjorde ett nummer av att det inte skulle finnas "rent vatten" på ställplatsen. Det var ju bara nys och då jag i det närmaste bor granne med ställplatsen gick jag dit för att kolla.

Jovisst finns det vatten att fylla på husbilarnas vattentankar. När jag kom dit var det en husbilsägare som just höll på att fylla på vatten. Jag intervjuade honom om vad han tyckte om den nya ställplatsen. Han var oerhört positiv att kommunen har satsat på detta och tyckte att det var föredömligt.   ////

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar